دوست من سلام
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

لیوان از ایناست که زیرشون خط خطیه! توش سس مایونزم میفروشن!

موادلازم:

روغن جامد:نصف لیوان (نیمه جامد استفاده نکنیناااااااااااااااا)    90 g

پودرقند:نصف لیوان                                                          50 g

زرده ی تخم مرغ:1عدد

آرد: 1 و 1/4 لیوان                                                           170 g

بکینگ پودر:1 ق م      

زعفران حل شده: 2 ق غ

هل: 1 ق غ

ماست: 1 ق غ سرپر                                                             25 g                                            

نمک: یک پنس (برکت شیرینی!)

رومال:

تخم مرغ کامل: نصفش (ولی بازم اضافه میمونه!) ( زرده ی تنها استفاده نکنید چون از رو شیرینی کنده میشه و شیرینی بد قیافه میشه)

ماست: نصف ق غ

زعفران حل شده ی غلیظ

آرد: 1 ق چ

کنجد

تهیه:

روغن جامدو پودر قندو میزنیم تا کشدار بشه. زرده رو اضافه میکنیم و باز میزنیم. آردو بکینگ پودرو هل و نمک و زعفران رو اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم. آرد که به خورد مواد رفت ماستو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. یه کیسه فریزر روش میکشیم و میذاریم یه ساعت استراحت کنه.

مواد رومالو آماده میکنیم. همه رو باهم مخلوط میکنیم به جز کنجد.

خمیر که استراحتشو کرد کمی ورز میدیم. کیسه فریزرو روش پهن میکنیم و با وردنه خمیرو باز میکنیم.به قطر نیم سانت.

دستمون که چربه رو , روسینی میکشیم تا یه کوچولو چرب شه.

قالب میزنیم و میچینیم تو سینی فر. قالب این شیرینی معمولا" کنگره داره.

رومالم روش میزنیم و کنجد میپاشیم. حدود یک ربع تو فر 175 درجه که از قبل گرم کردیم میذاریم.

ته شیرینی که طلائی شد آماده ست.

میذاریم خوب خنک شه بعد از رو سینی برمیداریم.

 

 



ادامه مطلب

[ یکشنبه ٢٧ اسفند ۱۳٩۱ ] [ ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ ] [ دلپسند ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

صفحات دیگر
امکانات وب
تصاویر زیباسازی نایت اسکین